Начало За нас Цени ЛизингГалерия Контакти
ПРОДУКТИ
Климатици
Автоклиматици
Соларни системи
Бойлери
ПРОМОЦИИ

Профилактика на вътрешно и външно тяло - пролетна отстъпка -30% от цената!До 31май!

Зареждане и сервиз на Автоклиматици

 

Зареждане на автоклиматици и климатроници на перфектни цени 8 лв за 100 грама фреон и 15 лв. труд!

Едисон Клима извършва зареждане, профилактика и сервиз на климатични системи на автомобили, обслужване на хладилни агрегати на товарни автомобили, бусове, пикапи, различна селскостопанска техника (комбайни, трактори и др.).Фирмата извършва продажба, монтаж и сервиз на битови климатични системи. Сервизът е оборудван с необходимите инструменти и апаратура за ремонт и обслужване на автоклиматици, битови климатици, хладилна техника и агрегати. Разполага и с мобилна апаратура за посещения на адрес на клиента.

Фирмата притежава богат опит в сервизното обслужване на климатици на МПС. Предлага следните услуги.

* Зареждане и дозареждане на климатици с фреон R 134 А и други налични фреони на цена 8 лв. за 100 грама и 15 лв. за труд, като в цената влиза цялата операция, необходима за да бъде в пълна изправност Вашия климатик или климатроник откъм фреона:

- изпразване на системата

- проверка за пропуск на фреон

– надуване с азот

- вакуумиране на климатичната система

- зареждане с масло и оцветител

* Продажба и монтаж на поленови фитри за поддържане на свежест в купето на автомобила - поддържа в наличност филтри за всички масови автомобили, а за всички останали – с поръчка

*Сервизът предлага богата гама резервни части за автоклиматици

- компресори, радиатори, датчици, филтри, маркучи, накрайници и др. – също по поръчка

 

Обща информация за поддръжката на климатичните системи в автомобила:

Климатиците на леки, лекотоварни и товарни автомобили се нуждаят от редовно обслужване, за да се гарантира ефективната им работа. Това е факт, който често се пропуска и в следствие много шофьори проверяват своите климатични системи само при възникнала неизправност.

В идеалния случай – всеки автоклиматик и климатроник трябва да се обслужва всяка година. Като и при другите автомобилни системи, редовните проверки позволяват откриването и диагностицирането на нередности още преди те да предизвикат сериозни проблеми, а същевременно и оскъпят самия ремонт.

Всички права запазени